2021-08-19 10:37:20• hírek • Szatmár.ro

MIK gardrób vásár - Megunt Illetve Kinőtt holMIK vására a PMN-en

Mivel az olajbiznisz után a divatipar a második leginkább környezetszennyező iparág, a Zöld PMN környezettudatossága idén első alkalommal erre az ágazatra is kiterjed.

A MIK- Megunt Illetve Kinőtt holMIK vásárán bárki részt vehet, aki szeretne megválni a számára már szükségtelenné vált ruházati cikkektől, vagy épp egy új darabot szeretne beszerezni a ruhatárába. A résztvevőknek adni-venni vagy egymásközt csereberélni egyaránt lehetőségük lesz, de a szervezők ezzel kapcsolatban arra kérnek mindenkit, hogy aki teheti, az saját bevásárló táskával érkezzen, ezzel is elkerülve egy újabb szükségtelen bevásárló szatyrok beszerzését.


Mindazok, akik az augusztus 21-én, szombaton 11 és 17 óra a szatmári Kossuth-kertben között megszervezésre kerülő eseményen részt vennének, a https://forms.gle/NUYxy96LiLnUdNoF9 címen elérhető formanyomtatvány segítségével jelezzék ezen szándékukat a szervezők felé, akik nem mellesleg egy meglepetés tombolával is készülnek a vásárra, melynek bevételével a gerinc eredetű izomsorvadással kezelt gyerekek megsegítésére létrehozott A Kicsi Noelért Egyesületet támogatják.


Az esemény a Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés közös szervezésében valósul meg. További információkért és újdonságokért érdekes figyelni a MIK gardrób vásár Facebook-eseményét, mely a https://bit.ly/3ALhhmq linken érhető el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: